SISA ...hele Grønlands pensionskasse

SISA er ejet af medlemmerne og skal derfor ikke levere et overskud til aktionærerne. Missionen er at levere attraktive pensionsordninger til organisationer og erhvervsliv i Grønland, med det bedst mulige afkast og den lavest mulige risiko.

SISA blev etableret i 1999 som pensionskasse for medarbejdere ansat på SIK overenskomst, men i dag tilbydes pensionsordninger indenfor alle fagområder og til alle typer virksomheder.

Mere end 200 virksomheder i Grønland indbetaler pensionsbidrag til SISA. Vi modtager godt 200 millioner kroner i pensionsbidrag om året og forvalter en pensionsformue på 3 milliarder kroner. Både pensionsbidrag og pensionsformue er kraftigt stigende, og markedet for pensionsordninger er i stærk vækst. SISA har cirka 35.000 medlemmer, hvor 16.000 er aktivt betalende, 1.000 er pensionister og resten er hvilende medlemmer.

Vi oplever, at det der gør en forskel at være en del af det grønlandske samfund, og borgerne finder det også naturligt at spare op til pension i et grønlandsk pensionsinstitut. SISA’s sekretariat i Nuuk betjener medlemmerne på grønlandsk og dansk i skrift og tale.

Pensionsordningerne er som udgangspunkt obligatoriske for den enkelte medarbejder og knyttet til ansættelsesforholdet. Derfor er ordningerne bygget op omkring solidariske løsninger.

Finder du ikke de oplysninger du har brug for her på website er du meget velkommen til at kontakte os.

SISA
Issortarfimmut 11/102
Postboks 9
3900 Nuuk
Telefon 32 40 22
Telefax 32 71 30
E-mail: sisa@sisa.gl