Medarbejdere på øvrige vilkår (funktionærer, ledere m.v.)

SISA tilbyder pensionsordninger indenfor alle fagområder til alle typer af virksomheder og organisationer i Grønland.

Indbetalinger til grønlandske pensionsudbydere er fritaget for beskatning ved indbetaling. Der betales først normal indkomstskat ved udbetaling.

SISA er derfor det naturlige valg for virksomheder og organisationer, der mener, at ansatte i Grønland bør sikres pensionsmæssigt af en grønlandsk pensionsudbyder, hvor løsningen både er økonomisk fordelagtig for den enkelte pensionsopsparer og for det grønlandske samfund.

En pensionsløsning i SISA er bygget op om flere delelementer, hvor selve opsparingsdelen er det vigtigste element.

Men - forsikringsdækninger er også meget vigtige. Derfor er det muligt for arbejdsgiveren eller organisationen at aftale, at der er tilknyttet forsikringsdækninger til pensionsløsningen. Hvis der er tilknyttet forsikringsdækninger, vil de bestå af:

  • Forsikringsdækning såfremt du mister din erhvervsevne.
  • Forsikringsdækning såfremt du får diagnosticeret visse kritiske sygdomme.
  • Forsikringsdækning ved dødsfald.

Forsikringsdækninger består af Basisdækninger, som er obligatoriske og hvor der ikke skal afgives helbredsoplysninger. Såfremt basisdækningerne ikke er tilstrækkelige, kan der frivilligt suppleres med tilkøbsdækninger indenfor alle tre forsikringskategorier. Her skal der kunne afgives tilfredsstillende helbredsoplysninger.

Eksempel:

Vi hjælper virksomheder og organisationer i Grønland med at finde frem til den helt rigtige forsikringsløsning til medarbejderne.

Kontakt salgschef Michael Linfos for yderligere information på e-mail: ml@sisa.gl eller telefon: +299 53 87 89.